top of page

Vila Prospectus


Rodinná Prospectus se nachází v lokalitě Kodetka II na parcele s jedinečným výhledem na České Budějovice. Má charakter bungalovu o dispozici 4+kk s plochou střechou, zastavěnou plochou 225 m2 a užitnou plochou 183 m2.

Ve vile se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní (56 m2), dále 3 pokoje umístěné v klidové části domu, každý o velikosti cca 14 m2, samostatná šatna 4,3 m2, pracovna 5 m2, samostatné WC 2 m2, samostatná dětská koupelna 3 m2, společná koupelna 8 m2, zádveří 7 m2, chodba 5,6 m2 a dvojgaráž 42 m2. Dispozici domu lze měnit a upravovat dle požadavků klienta (jednotlivé pokoje jsou rozděleny pouze příčkovým zdivem).

Vila je vybudována na parcele o výměře 1050 m2. Budoucí majitel jistě ocení prostornou jihozápadní terasu s maximálním soukromím a výhledem na České Budějovice.

Vila je vystavěna z cihlového zdiva HELUZ UNI 30 a zateplena EPS 180 mm. Okna, vstupní dveře i balkonové dveře jsou plastové v barvě antracit s izolačními trojskly. Vytápění je elektrické, nebo krbovými kamny na dřevo a dřevní štěpku. Třída energetické náročnosti budovy pro celkovou dodanou energii je B - velmi úsporná budova.

Vizualizace_Smart_LUX_I_Kodetka_III_dvoj
bottom of page